ŠPANĚLSKÝ PTÁČEK II.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MASO HOVĚZÍ / HOVĚZÍ PŘEDNÍ ZADNÍ / 




INGREDIENCE: 400 g hovězího zadního masa, 1 vařené vejce, 80 g párku, 80 g slaniny, 1 cibule, 1 sterilovaná okurka, 40 g hladké mouky, 1 dl sladké smetany, 60 g tuku nebo másla, plnotučná hořčice, mletý pepř, sůl. Párátka. Kořenová zelenina jako příloha ( mrkev, celer, petržel).

POSTUP PŘÍPRAVY: Potřebujeme velký plátek krásného zadního hovězího masa, naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme plnotučnou hořčicí a pak plníme klasickým způsobem. Osmahneme párek, plátek slaniny, kyselou okurku, kousek vejce uvařeného natvrdo a oloupaného a na kolečka cibuli. Zabalíme nebo sepneme párátkem a lehce obalíme v hladké mouce. Osmažíme na tuku nebo na másle, podlijeme horkou vodou a dusíme pod pokličkou. Když je maso měkké, ptáčky vyndáme a šťávu zahustíme smetanou, ve které jsme předem rozmíchali 3 lžíce hladké mouky. Vedle v hrnečku vaříme kořenovou zeleninu ( mrkev, celer a petržel ), protože zelenina na talíři nesmí chybět.
Jako přílohu podáváme houskový knedlík, rýži nebo brambory.



ŠPANĚLSKÝ  PTÁČEK II. ŠPANĚLSKÝ  PTÁČEK II.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,98 | Hodnotilo: 1380 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz